jag bjuder er ett kärt farväl

God afton!
Nu var det länge sedan jag skrev något i bloggen och det senaste var ju inte av direkt värde. Jag inte haft något kul eller viktigt att skriva den senast tiden då det varit ett större stiltje i mitt liv. Så från och med nu gör jag ett uppehåll.
Det känns meningslöst att rabbla vad man ätit och vilka man träffat underdagen efter som det inte är av minsta intresse för någon annan än för dem det berör, och det vet ju uppenbarligen redan om att de har träffats.
Att jag jobbar och vad jag tycker om det vet ju de flesta redan så det behöver inte diskuteras.
Mitt liv går mig förbi och den ena dagen är den andra lik. Inget nytt under solen.
Nu kan det hända att vissa tycker detta låter aningen dystert, men tvärtom. Det är snarare en befrielse. Fri från förpliktelsen att förmedla sitt livs historia till kända så som okända människor. Fri från att undvika diverse tå-tramp och sårade känslor, när det jag skriver kan omtolkas och uppröra (bevisligen).
Om jag ska skriva något ska det vara roligt och bra.
Därför säger jag nu tack och adjö tillsvidare.
Ni som vill ha uppdateringar om mitt privatliv samt kommentarer på eventuellt skvaller hänvisar jag till min advokat....

tröttis

Jag är trött... Gäsp....
Har precis avslutat 11 dagar på jobbet.
Idag har jag  hjälpt mamma tilsammans med Jeppe och Lina att välja ut ett badrum. Eller rättare sagt delar till ett badrum med allt vad det innebär. Inte billigt...men det blir nog riktigt fint. Så idag inhandlades handfat, badrumskåp och toalett. Mamma hann även med att kolla ut klinker och kakel och duschvägg. Det kommer bli så fint,. Hoppas det blir klart innan jul:)
Så nu är jag helt slut...
Lägger mig på soffan nu och glor på TV...aaaah. Gött!!!

såååå roligt

Oj oj...igår trodde jag inte att denna dagen skulle ta slut. Men nu sitter jag här och halv tittar på Heroes och kan luta mig tillbaka och känna att jag faktiskt har åstadkommit något idag. Har med relativ lätthet tagit mig igenom 8-19 passet. Så farligt var det inte...men men. Gårdagen var en tung dag, då hade jag knappt ens sett fram emot en ledig dag. Ibland känns det så, men det känns betryggande att den känslan alltid går över. Det tar bara olika lång tid.
Annars så ser mitt liv rätt ljust ut just nu. Sitter och letar resor...:) Jag, Sofie och Helena planerar att åka och besöka Cath i Australien. Det ska bli såååååå roligt, så fort jag känner mig lite trött och depp så tänker jag på den kommande resan. Måste dock knåpa ihop lite kosing först...Det lär gå en hel del. Bara biljetten kostar 12000...kanske bara har råd med en enkel biljett...;)
Men det känns lättare att snåla när man har ett mål med det, annars vet ni ju alla att jag är en riktig slösa:)
Det är ju så lätt att bara låta sedlarna fladdra iväg och roligt är det också.
Men nu är det slut på det. Skärpning...!
Så, imorgon e det jobbet igen. Vi gjorde ett bra jobb ikväll så det känns betryggande att komma dit imorgon och veta att allt är i sin ordning.

så...puss och kram på er!
på återseende...


USH!

Städ dax på Valhallagatan...
Jag lever i en hälsofarlig miljö så nu är tiden inne att göra något åt det!
Leve moppen!


RSS 2.0
Test