Dop

I helgen var det dop. Vår älskade lilla Oliver döptes i Tanneforskyrka i söndags. Hur fint väder som helst, massor av släkt och vänner och frallor och tårtor i överflöd...:)
Vilken härlig dag!
Pics har jag inga för tillfället, men kika gärna på Linas blogg.

Ljuset i tunneln....

Känner nu att vi börjar att se ljuset i tunneln. Det kommer förhoppningsvis en kille och lägger golv i början av denna vecka, så efter det kan vi flytta våra möbler. Känns hur gött som helst, ska verkligen bli jätte roligt att få flytta in i nåt helt nytt och fräscht.
Något som är mer eget än innan.
Lite motgångar har vi dock stött på men det har inte varit så farligt. Ingenting som inte går att lösa.


       

Här har ni lite före bilder på vardagsrummet. Blev vitt och fint tillslut. OBS, skorna får endast användas vi målning.

     Och här har ni den stora motgången. Allt bara föll av...Då är det bara att bita ihop och börja om. Men det blev fint tillslut, även att jag inte är ett stort fan av fondväggar...men vad gör man inte för att det ska bli fint. Det var oerhört svårt att få underlagen jämnt nog för att bara kunna måla det med en färg, så då fick vi ta till lite mönster. Känner mig nöjd.

Tack för allt hjälp som vi fått, men framför allt tack till dig Daniel som hängt med mig i röran till sena natten och slitit och jobbat. Utan dig hade det inte varit klar än...
En liten bit kvar till inflytt, men det är inte långt kvar.

CIAO!


Jobb

Jobb, jobb, jobb...
Andra helgen av fyra avklarad. Puh...!
Mycket att fixa i nya lyan, men det går framåt med stormsteg. Idag ska jag och D måla klart det sista sen hoppas vi på att kunna flytta möbler imorgon på lediga dagen.
Finns ingen tid för bloggandet just nu men så fort flyttandet är hyfsat klart kommer massor bilder, och updates;)

På återseende!
Puss!!

RSS 2.0
Test