Solen skiner och det är lördag.


Börjar dagen med en sån där härlig balkongbild som jag är expert på:)
Ser det inte riktigt vårigt ut?


Vilken härlig dag det ser ut att bli. Ser verkligen fram emot den här dagen. Det blir lugnt och lite senare ska jag vara barnvakt åt lilla Ollis. Kul kul!

Tyckte synd om D när han skylle ge sig iväg tidigt till jobbet imorse. Jag kan ju inte påstå att det blev tidigt igår, sent hem från galan...Men kvällen hade tydligen varit lyckad.
Så jag ska se till och fixa en riktigt fancy dinner till ikväll:)

Nu är det dags för mig att slänga i mig lite mat. Magen kurrar!

Hej hej!

Sorry CJ...

Trist men det är ett faktum. Carl-Jan åkte ut ur Let's dance idag. Inte så kul tycker jag, han ändå väldigt underhållande även om han är kass på att dansa. Han är väldigt charmant man som verkligen vet att leva det ljuva livet.
Prinsen av Grythyttan har fått återvända hem.



Själv har jag haft en kanon kväll hemma hos Jeppe och Lina. Fredagsmiddag och mys i allmänhet är aldrig fel:)
D
är ute och roar sig på annat håll. K-1 galan i NKPG, hoppas verkligen att de får en toppen kväll!

Nu orkar jag knappt hålla upp mina ögonlock längre. Långpromenad och dubbel pass på gymet tog knäcken på mig...

Så ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner!
Natti Natti!

God morgon!?

Antikrundan på tv. Mätt efter middag hos mamma. Kan det bli bättre?
Nae, troligtvis inte om man är så lättroad som jag.
Så var min gårdagkväll. Jag var så himlans trött så när jag gick och la mig vid tolv slocknade jag nästa direkt och gick inte upp förrän nu...Sover som värsta tonåringen;)

Fika med Fisen på stan igår, myspys:)
Lallade runt på stan utan mål. Brist på ispiration så då passade vi på att slinka in på Misoui. Där finns det alltid så fina saker, nytt och gammalt och nygammalt. Alltid hittar man nåt, och om inte så blir man i alla fall lite gladare.
Det känns ungefär som att smyga runt inne i en jätte stor walk-in-closet hemma hos någon. Riktigt mysigt och hemtrevligt.

En hög hatt kanske?

Kanske inte riktigt min grej va?

Nu ska jag i alla fall bege mig ut på min "morgon" promenad. Solen lyser och man får vissa vibbar om att våren kanske är på väg. Hoppas verkligen att det stämmer, det är så härligt att vakna på morgonen och fåglarna kvittrar och solen värmer och man faktiskt kan njuta av en promenad till jobbet.

So long så länge!

Dollares.

Jaha då insåg jag precis hur kul det är att inte få en vanlig lön.
Trodde att jag skulle smälla av när jag kollade kontot, men just nu känns det mest skönt. Färre dollares, färre problem:)
Det går ju ingen nöd på mig direkt. Man får lägga om ekonomin lite bara.

Nu ska jag ner till stan och möta Fisen.

Adiós!

Vintern i all ära.

Nu är det slut klagat på vinter vädret.
Jag gillar vintern och den här vintern har gett oss en hel hög med soliga gnistrande dagar. Just nu är det slaskigt, men i det stora hela tycker jag att det varit en härlig vinter.
Så håll till godo och njut in i det sista för nu står våren för dörren:)


En vacker dag i minneslunden någon gång i december.


En vanlig dag, en vanlig promenad.


Mitt gamla hood, med oerhört vackra promenadstråk. Fotat av min kära bror.

Så sluta klag på något ni inte kan göra något åt. Vintern är alltid för kall/varm, för mycket/lite snö, slaskigt, blåsigt och i allmänhet ruggigt.
Men tänk så vackert det kan vara en riktigt glittrig och krispig vinter dag.
Hur världen bländar dig med sin glittande yta, och hur frosten nyper i dina kinder. Hur mycket man än längtar till våren och sommaren så är det svårt att inte uppskatta vintern trots allt.


Ha nu en härlig kväll mina kära!




Fler läsare till din blogg? Det kan du hitta här:)


Mittwoch

Mitten av veckan. Lill lördag. Eller bara onsdag...Plain and simple.
Idag har jag fixat en massa måsten som jag egentligen skulle gjort igår. Skönt. Varför är man så himla korkad och skjuter på allt in i det sista och sen får man ränna runt på stan som en skållad råtta för att hinna med allt?
Jag känner mig puckad.

Well, jag tycker i alla fall att jag hade goda skäl att avstå viktiga ärenden igår. Tisdag är ju trots allt den stora latar dagen.
Jag och D låg och segade och kollade på film på förmiddagen, super skönt att veta att man inte behöver göra något om man inte vill:)
Sen ringde R och kom med den geniala idén att käka lunch ute i Berg. Men kan ju faktiskt åka dit fast det inte är sommar och det var verkligen vackert där igår. Vi var helt ensamma vid slussarna och det var gnistrande kallt.
Aldrig smakar väl maten så gott som när man är ute i frisk luften och är lite frusen?
Wallerbergare, mos och massor ärtor. Smarrigt! Mos och ärtor är en kombo jag skulle kunna leva av länge innan jag tröttnade:)

         

Efter det avverkades ett par timmar på stan. Det var ju trots allt premiär på bokrean och semmeldagen på en och samma gång.
Det bidde wienersemla för mig, det är ju så himla gott och jag kan ju säga att vi inte var ensamma på fiket. Ett gäng högljudda ungdomar och en dörr som aldrig ville sängas så det drog på oss hela tiden fick den arga lilla pensionären i oss att vakna. Vi vill hem till lugnet;)
Ha ha! helt sjukt vad man kan känna sig gammal plötsligt.

En skön dag igår och som dessutom avslutades med hockey i CC.
LHC-Södertälje. Det var på tiden att LHC vann, men det var på håret. Efter en match med många mål slutade det tillsslut 7-5 till LHC.

Efter denna intensiva dag kunde man somna gott igår. Jag kände mig lite som en zombie i morse när klockan ringde och visste inte riktigt var jag var.
Men nu vet jag det.
Fridens liljor!

Söndag=vilodag

Tack sköna söndag och tack mig själv att det inte blev så villt igår. Det är så skönt att känna sig pigg och fresh idag:)
Idag har vi inte gjort särskillt mycket och det ska vi väl inte heller göra, det blir nog slappande framför TVn som gäller och det är egentligen inte fel.
I natt har det vräkt ner snö och eftersom jag lider av svår vår abstinens så är detta ett hårt slag mot mig. Inte så mycket för att jag ogiller snö utan mer eftersom det känns så mycket längre till våren nu. Men jag vet ju att det bara är februari och det kan faktiskt vara snö i en månad till...


Men vädret är en bagatell och endå inget vi kan göra något åt. Förövrigt så är det fantastiskt bra med mig och jag tror att jag ska bege mig ut i köket och se om det finns något ätbart:)


So long suckers!

Fasen!

Ny design...Bländande vit. Behöver lite ljus när våren lyser med sin frånvaro.
Nu åter till min bok:)


Älska dig själv...



Jaha då var man en erfarenhet rikare då.
Sofia och jag har ägnat dagen åt att unna oss:) Lite ompyssling och sedan bli fotad är aldrig fel. Dessutom var det rätt gött att hänga med Sofia en dag. Fick ju tyvärr ställa in vår senaste fika, så det var på tiden att vi sågs.
Kul att göra något utöver det vanliga.

Så nu har jag lämnat Sofia på jobbet och bilen hemma hos mamma och tänkte nu ge mig på en bok.
Kanske Män som hatar kvinnor? Den har ju premiär nästa fredag och det skull vara kul om jag för en gångs skull faktiskt läst boken innan jag ser filmen. Böckerna är ju alltid så mycket mer detaljrika än vad filmerna är. Dessutom så skulle jag aldrig läsa böckerna om jag sett filmen innan. Det har aldrig hänt förut och lär inte hända i framtiden:)

Ikväll vankas det födelsedagskalas. Det ska bli riktigt trevligt. Det ser jag fram emot, hoppas också att Sofia behagar/orkar haka på efter jobb:)

Nu ska jag bädda min säng som jag inte hann fixa i förmiddags och sedan ska jag berika min intellektuella sida med en god bok.
So long my friend, ha en trevlig kväll!

Radiohead

Är grymt sugen på att se Twilight igen. Nu helst!
Har precis haft besök av mäklaren som kikat på vår lägenhet. Bara bra besked, jag som varit så nervig. Skulle vara så skönt att krypa upp i soffan och kolla på en film.
Egentligen borde jag pallra mig iväg till gymet och kanske unna mig en sol? Ja jag tror att det får bli så.
Så länge får jag nöja mig med en bra låt... 





Fridens liljor!

Dance with some body...



I'm in love!
Mando Diaos nya skiva Give me fire, mmm...riktigt smarrigt och lagom skramligt örongodis. Vet inte hur länge det är sedan jag lyssnade på Mando Diao, I likey like it.
Kanske en lite tripp till Sthlm den 25 april skulle sitta fint?
Jag vill:)

Stora fixar dagen.

Jaha torsdag igen. Börjar kännas ok efter en mindre svacka.
Nu brinner det i knutarna för imorgon ska en trevlig mäklar tjej kika på vår lägenhet för en omvärdering. Kommer vi få kredd för allt vårat slit?
Det hoppas jag verkligen, konstigt vore annars med tanke på hur det såg ut när vi flyttade in...
Så idag har jag mycket som står på schemat, kanske har jag tagit mig vatten över huvudet, därför ska jag inte uppehålla mig  vid datorn så länge.
Storstäd och shopping på K-Rauta väntar och jag tror att det kommer klaffa ganska bra idag.
List i dörröppningen till badrummet ska fixas och mindre målerier finslipas. Perfekt sysselsättning för lilla hemmafrun;)

Nu måste jag dra igång med alla mina göromål men först en bild från en av de bästa dagarna på länge...



Allahjärtans-dag var verkligen kanon och den största överaskningen på länge. Men den här dagen var så himla oväntad och det var så himla mysigt. Shoppning, middag, drink framför öppenspis och bio tillsist...

Jag kan skatta mig lycklig♥

Let's put another shrimp on the bar-b!

Seger i bowlingen och magen full av kina-mat. Kan det bli bättre?
Som vanligt en riktigt rolig kväll med skratt och flams:)



Sofie in action
:)
Här finns fler bilder på oss bowlare:)



Tack mina kära vänner för en toppen kväll!

Nu ska jag ta och kolla på arga snickaren, man undrar ju hur handfallna vissa är egentligen. Varför flyttar man till ett hus som inte renoverats på trettio år när man har tummen mitt i handen?
Mycket märkligt...

So long!

...

Här var det visst dåligt med updates...
Ibland har även solen sina fläckar, även om man önskar att så inte var fallet(...)

Hur som helst.
Alla hjärtans dag gick av stapeln med dunder och brak. Fikade med mamma på stan på dagen och tryckte en välbehövlig wienersemla...Attans vad goda de är:)

Väl hemma och i tron om att jag skulle inventera kylen inför mysmiddag, ringer telefonen.
-Kan du möta mig utanför Cloetta center om trettio minuter?
Gah! trettio minuter, jag hade inte gjort mig iordning eller nåt.
Men jag hann till matchen, det var så himla roligt. Han är full av överaskningar mr D, och efter matchen väntade champagne med utsikt över ån och sedan middag.
Jag blev totalt tagen på sängen och kan helt klart säga att jag hade inte en blekaste aning. Bordet hade varit bokat ett tag och jag fattar inte hur trög jag är, jag brukar alltid ana när något är på gång.
Där gick jag i godan ro och handlade vin och lite  annat plock inför hemma mys middag och så har han planerat hela kvällen redan. Det är så det ska skötas:)

Tack älskling för en fantastisk dag och för att du finns♥

Ikväll väntar mys med tjejerna, det ska bli kul.
Sofie....du vet inte vad du gett dig in på;)
Vi ses senare tjejer!



Otroligt oväntat att jag lägger upp en låt med Darin. Eller hur?

Fredagen den trettonde!

Idag gäller det att ta det lilla lugna så att inget galet händer. Egentligen är jag inte ett dugg skrockfull vad det gäller just denna fredag med detta specifika datum, det är som vilken dag som helst:)
Själv hade jag tänkt ta min isgate-promenad idag. 5km på blank is...ni nya favorit träningsform, man får ont i varenda muskel eftersom man måste spänna sig och koncentrera sig precis hela tiden för att inte trilla.
Så vi får se hur det går...

Ikväll blir det middag hemma hos Mammi och Det's Lance... Myspys.
D ska på afterwork och jag känner inte direkt för att sitta hemma själv så jag bokade upp mig med mamma, det är alltid lika roligt.

Nu är det frulle som gäller innan jag ska bege mig ut på promenad.









Glöm inte att om ni vill ha fler läsare till er blogg kan ni lägga till er på
mer-trafik.se, fungerar kanon bra!


Fri dag börja....NU!

Nu tänkte jag stänga av dator och resten av störande moment ett tag och bara ligga och slappa och läsa. Det ska bli så himla skönt.

Kära bror skickade lite fina pics från sin promenad härom dagen och jag kan känna att jag verkligen saknar de vackra promenadstråken runt ån...
Spåret i skogen i all ära men det är bra vacker kring östra strandpromenaden en solig vårdag:)





Nu ska jag bara chilla, lyssna på musik och läsa en god bok!
Ha det så gott alla min kära vänner så ses vi senare!

Ciao!


090212

Wohoo! Ännu en ny dag!
Idag ska jag inte göra någonting, jo jag ska lägga mig och läsa. Hela dagen.
Jag har längtat att bara få läsa en riktigt bra bok och inte bry sig om något. Jag och Isso myser i soffan hela dagen:)

Det blir antingen Män som hatar kvinnor eller Cosa nostra. Vi får se vad som faller mig i smaken. Eller så läser jag The Secret för femtioelfte gången, men den är verkligen bra för själen så det skulle inte skada.

Igår var det fika med bästaste Barilla , chailatte och smarrig chokladboll till lunch, mmm...
Har verkligen saknat dig min vän, sen jag flyttade har det slarvats en del med umgänget. Skärpning!

Nu får ni alla ha en bra dag och hoppas att ni laddar inför alla ♥-dag. Pussas och kramas och älska din nästa!
Hej hej!







Vill du ha fler läsare till din blogg?
Kika in på Mer-trafik.se och registrera dig där.

God onsdag förmiddag:)

Nu har jag äntligen fått de sista timmarna av skönhetssönmen. Härligt! En ny dag står för dörren och jag är på mitt bästaste humör.
Vattenkokaren brusar i köket och jag väntar på att mina mackor ska tina. Sen blir det nog frukost till någon bra film.

Egentligen vaknade jag straxt innan sju då D skulle bege sig till jobbet. Jag brukar alltid vakna då och säga hejdå och vanligtvis somnar jag om strax därefter.
Men inte idag, kanske kan det bero på att Isso rymde ut i trapphuset så jag fick jaga henne. Inte kul att ränna runt bafota iklädd endaste täcke och jaga en halvtokig morgonpigg katt, men hey...det är mitt liv vi pratar om. Vad som helst verkar ju kunna hända, närsom helst.

Igår hade vi en grymt härlig dag. D var ledig så vi låg och slappade halva dagen innan vi begav oss mot stan för lite shopping och mat. Det var längesedan vi gjorde något sånt tillsammans. Det var hur mysigt som helst att strosa runt. Lite kläder inhandlades, däribland en tröja till mig som troligtvis är den dyraste jag köpt någonsin, men också en av de finaste. (Inget ont som inte har något gott med sig...)
Sedan blev det middag på Magnolia, gott som vanligt och lilla spännande jag tog...burgare som vanligt:)
Efter middagen blev vi lite sugna på bio, men när vi sedan insåg att vi missat tidiga bion, som vi trodde började sju men började halv sju, bestämde vi oss för att gå hem och kolla på film istället.

Plötsligt satt vi inne på BK framför öppna spisen och drack varmchoklad med mintu och spelade othello och hade bestämt att vi skulle ta den sena bion istället. Jag får väl skylla lite på att jag är lite velig men tillslut lyckades jag bestämma mig och det blev bio.



Valkyria...Nja. Man visste ju liksom redan innan hur filmen skulle sluta, eller? Kanske hade jag nickat till på någon historielektion? Nej, det hade jag visst inte. Det slutade som jag trodde.
Jag tyckte att filmen av och till var lite otydlig och rörig i sin handling. Kanske spelade mintun mig ett spratt? Nej troligt vis inte det heller, jag var visst inte ensam om mina funderingar. Hur som helst kanske filmen inte riktigt var biomaterial i mina ögon och jag kommer nog inte se den igen, men samtidigt ångrar jag inte att jag såg den. Det var ganska vetiig och handlade om män med ett gott syfte.
Hm...

Lite rörigt inlägg detta men jag skyller på min osammanhängade sömn...
Nej nu ska jag inte uppehålla mig själv vid datorn längre.

Breakfast awaits...

Seven Pounds

Såg en grymt bra film idag, Många tankar väckta och många tårar fällda.
Will Smith gör ett grymt bra jobb i sin roll och Rosario Dawson är inte fy skam heller. Vacker och spröd...
Då jag såg filmen helt utan att veta vad den handlade om, ingen trailer sedd och inga recensioner lästa, så tänker jag inte ge några fakta här heller. Jag gillade verkligen filmen och hoppas och önskar att ni också gör det. Den tränger sig in i ens själ. En verkligt eftertänksam film.
Gå och se den!



Nu är det dags för mig att krypa till kojs:)

Sov gott!

Walk a mile in my shoes

Vilken underbar dag.  Lagom kallt och solen strålar. Verkligen kanon.
Började dagen, efter en riktigt lång sovmorgon, med en långpromenad. Och jag kan säga att fem kilometers rask promenad på isagata inte är så himla lätt. Men det är en väldigt bred träningsform. Jag känner att jag använt varenda lite muskel i min kropp, ända ut i fingertopparna.
Bra träning för mig. Jag har ju legat lite på latsidan på sistone efter förkylningar och annat. Dessutom var det ju det vackraste vädret på länge så jag passade även på att testa min nya mobil lite och se vad den verkligen går för.
Jag är verkligen nöjd med resultatet:)





Ha en skön dag allesammans!

Dagen efter.

Jaha plötsligt var det söndag. Dagarna går så jäkla fort och det slarvas med uppdateringar här.
Helgen har väl varit sådär. Önskar att jag hade insett tidigare igår när min kväll var slut. Men som vanligt är det alltid lätt att vara efter klok.
Toppen trevlig fest hos Jessica och Andre. Smarrig mat och trevlig sällskap. Kan man begära mer av en lördagskväll?

Nu är det halvlek i hockeyn och jag känner mig lite trött i ögat efter gårdagen. Men efter en calzone och en cola light är man människa igen och det känns faktiskt skönt.

En vecka som arbetsbefriad har passerat och jag känner att det räcker för mig. Precis som jag trodde. Redan rycker det i mig och jag känner mig oerhört taggad att få börja jobba. Trist bara att det inte är imorgon jag ska börja.
Lustigast av allt är att jag nästa är lite avis på att D ska bege sig till jobbet imorgon och jag ska klura ut någon bra sysselsättning till mig själv. Städat och tvättat har jag redan avklarat så det kan jag bocka av på min lista. Kanske städa i förrådet i källaren?

Äh, det löser sig imorgon. Vi får se vad som står för dörren helt enkelt.

Nu har hockeyn börjat igen...
Hej hej!

Torsdag, underbara torsdag.

Dagen innan den bästa dagen i veckan. Dagen då man vet att imorgon är det helg. Härligt!
Idag har jag ägnat min tid åt att leka med lilla Ollies och äta lunch med bästa Barilla.
Mycket trevlig tillställning inne hållande mys, sushi och frukt till herr Oliver.
Snacka om att lillen är expert på att flörta in sig hos bordsgrannar och servitörer. Trots högljudda konversationer med mig och Pernilla plus en del kringplockange av mat och porslin kunde de inte annat än le åt honom. Hans en riktig liten gullunge:)

Nu sitter jag i Fam. Lindgrens datarum och väntar på att banankakan som står i ugnen ska bli klar. Det är väl en sådär hundra år sedan jag åt banakaka sist.
Ska bli smarrigt!

Mobilen lyser med sin frånvaro och med detta även möjligheten att ta kort.
Trist. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!



Well, nu är det dags att ta ut kakan tror jag.
På återseende! Adiós!

Hemmafru

Det känns rätt gött att vara hemmafru. Nu är lägenheten städad och all disk diskad. Middagen är planerad och jag har hunnit piffa mig själv lite.
Så här skulle jag kunna ha det ett tag, men vi får se vad jag tycker om ett par veckor. Då har jag kanske tröttnat?
Hur som helst..
Igår hade jag en sån där unna-dig-själv dag. Skulle egentligen ner på stan för att skriva in mig på arbetsförmedlingen men de stängde tydligen tidigt. Då styrde jag kosan upp åt Stora torget för lunch med Cath istället. Alltid lika trevligt att sitta ner och bara snacka och äta något gott. Bästa att passa på och ses, Cath flyger ju söder ut imorgon.
Innan jag knatade hem hann jag även med en fika med bror och hans familj. Myspys!
Det var verkligen en skön dag. Inga måsten:)


God morgon!

Gud vad jag är i behov av sovmorgon har jag precis insett. Det tre senaste dagarna har jag inte gått upp innan 11 och det känns bara som att jag har behövt det.
Tror att det kan bero på att man behöver se lite sol och  känna värmen mot sin kind. Jag har sagt det förut och jag säger det igen...Jag behöver sommar nu! och jag vet att jag inte är ensam.
I söndags låg jag och D och kollade igenom lite semesterbilder och när man tittade på dem tycktes det inte som att sommaren var så dålig trots allt. Kanske man ska uppskatta de soldagar som man faktiskt fått och bortse från skit vädret?
Hur som helst så hade vi faktiskt sol de flesta dagarna som vi var iväg på något. Veckan med R i skärgården var ju kanon, rose fikan i trädårsföreningen var kanon, Jeppe och Linas bröllop, Ollies dop och ett gänga andra tillställningar som lyckats pricka(?) fint väder.
Ja ja, nu vill jag i alla fall se lite vårsol:)



Skärgårdssemester...Jag solar medans de andra fiskar:)



Min nya vän är på ingång.

Har haft det lite meckigt med min mobil senaste tiden. Efter att jag råkat "tappa" den i garderobsväggen så fungerar inte mikrofonen så bra. Väldigt trist efter som jag verkligen gillade den modellen jag hade.
Men men, det är lätt att vara efterklok och jag hoppas att den nya kommer att fungera bra och passa mina behov.
Det är bara det att jag har så svårt att bestämma mig. Men jag tror att det kommer bli bra tillslut.
Det var ju trots allt dags att få en ny mobil enligt mitt abonemang...Känns inte riktigt riktigt. Det känns som riktigt slit och släng. Det kommer finnas ett berg av fungerande mobiler, övergivna eftersom deras ägare "fått" nya mobiler efter ett år.
Ja ja, jag antar att jag kanske hade "rätt" att byta mobil eftersom min gamla fått vissa innre skador.


Här är den i alla fall. Pretty advanced, men jag tror jag kommer fixa det;)

Avskedsfest, naked sunday och nytt jobb!

Lyckans sol lyser på  mig från en klar himmel likt en saffransfärgad pannkaka. Kan livet bli bättre?
Från och med igår jobbar jag inte längre på trädgårdshallen, jag är officiellt arbetslös, att detta skulle ske har jag varit varse ett bra tag. Trist. Men från och med igår fick jag även veta att jag ska börja jobba på den nya Coop Extra butiken som ska öppna inom kort.
Grymt kul att få vara med från början och jag tror att detta kommer bli kanon!
Nu har jag några lediga dagar framför mig som jag tänkt nyttja på bästa sätt.

Åter till vad som skett i helgen.
I lördags hade systrarna Andersson avskedsfest, vilket resulterade i en bål/drink drickande jag-har-aldrig kvälls kackel.
Det var verkligen kanon trevlig men det känns trist att du ska flytta så långt bort Cath...
Men jag får se det från den ljusa sidan...
Nu MÅSTE jag ju åka tillbaka till Australien, och semestra lite igen. Hihi! 
Hur som helst så var det en toppen kväll precis som sist, dock tog jag det lite lugnare och beslutade mig att knata hem till Fortet istället för till stan. Bra val säger jag, operation kurera halsen är satt i verket och verkar faktiskt fungera. 

(Jag får ursäkta att jag inte har några bra bilder. Kass mobil, har beställt ny idag.)


Söndagen?  Oerhört bra dag. Lediga.

Måndagen var det fika hos Annie. Mycket mysigt och jätte roligt att få se deras fina hus. Jag blir lite avis. Sofie har alla pics från då...som vanligt kan man undra vad vi har för oss på våra fikor:)

Så detta var alltså min helg. Hoppas att ni alla haft det lika bra som jag. Nu ska jag ta och knata ner till stan:)

Adiós!


RSS 2.0
Test