Love of my life.Ända sedan vi var på Champions of Rock förra helgen har den här låten rullat runt i mitt huvud. Queen är (var...)verkligen grymma. Tidlösa på något sätt.
Champions of rock var förövrigt grymt bra, jag fällde till och med en tår...
Den här veckan kan man säga har gått i minnenas tecken. Först Queen sedan MJ. Mycket bra dagar!

Nu är det snart tack och god natt för idag. Börjar ju okristligt tidigt imorgon bitti...
Snark...
Men i helgen är jag ledig och imorgon blir det lite kalas hemma hos oss! Roligt!
Hej hej!

morgonstund.

Tackar gudarna för sovmorgon! Det är så skönt att kunna ligga och dra sig lite extra ibland.
Och dessutm veta att det som står på schemat idag är bara...chill. Att göra så lite som möjligt är ganska bra ibland. Samla kraft!

This is it! var verkligen sevärt. Har som sagt aldrig varit ett riktigt fan av MJ men jag blev verkligen berörd och imponerad över hur skicklig och ödmjuk den mannen var. En sann konstnär inom en genre som som troligtvis aldrig kommer att möta någon liknande...
Det kändes också konstigt att följa de enorma förberedelser som pågick, till en turné som aldrig skulle bli av. Sorgligt och konstigt. Det hade varit fantastiskt att få se någon utav de spelningar som skulle kunnat bli verklighet.Nu ska jag gå och fixa till en macka och en kopp te och stirra lite på morgon tv!

This is it!Ikväll var det alltså dags för premiären av This is it. Ska blir riktigt roligt, trevligt och intressant. Har läst både bra och dåliga recensioner av dokumentären (...om man nu kan kalla den för det...?) och eftersom jag inte är ett riktigt inbitet Jackson fan känner jag att jag går in med öppet sinne.

Känns inte heller så dumt att det vankas mat när mannen kommer hem och sedan blir det nog ett glas vin på BK innan det är dags att infinna sig på Filmstaden...

Vill även be om ursäkt till filmklubben som skulle ha haft en liten sammankomst ikväll! Men jag kunde bara inte motstå när Björn berättade att han hade bokat biljetter till ikväll och frågade om jag och Daniel ville följa med.
Jag tror att risken finns att jag inte kommit iväg annars. Flåt...:)
Och förlåt till mina tjejer som jag skulle tagit en fika med idag efter jobbet. Ställa in med kort varsel är ohyfsat och jag ber om ursäkt, men jag var helt död. Orkade knappt cykla hem från jobbet. Vinglade omkring på cykelvägen med min tunga matkasse och avslutade cykelturen med att cykla rakt in i bommen utanför grannhuset...(!?) Kul för den som såg mig.

Så nu tänkte jag faktiskt ta en powernap innan det är dags för middag och film...
Hej hej!


Machinarium.Precis som jag förälskade mig i den skumma filuren Salad Fingers har jag nu hittat det här supergulliga indie-spelet...Det är enkelt, lite dystert och oerhört sött.
Mi Lajki!
Perfekt höstunderhållning!

Annars känner jag mig lite less på att jobba och det ska bli oerhört skönt att vara ledig i helgen. Men jag antar att man har rätt att känna så när man jobbat en hel helg.
Plus att jag vet att jag inte kommer att vara ledig morgon då jag egentligen skulle varit det. Fackmöte på Ekoxen...Hett! (not...) Men ack så viktigt.
Helst av allt skulle jag vilja (på min lediga dag imorgon...) Mysa framför bra film med Daniel, göra en hårinpackning, måla naglarna, lufsa runt i min flanellskjorta och spela machinarium...
Men man kan inte få allt här i världen.

Nu ska jag vara lite duktig och ta mig an lägenheten och framför allt disken innan jag ska plocka fram mina färger och måla lite.
Hejdå!

Misty morning...eller förmiddag.

Misty Autumn by natureluv.

Dimman hänger i och trots det mår jag bättre än på väldigt länge. Det känns frisk och rent ända in i själen.
Jag älskar verkligen den här årstiden. Den är mystisk på något sätt och kanske är det just det som jag gillar?

Nu ska jag knapra i mig lite försenad frukost. Knäckebröd med tomatmarmelad och en stor kopp svartvinbärste att värma mig med!
Sen bär det av till jobbet!

Njut av hösten! Puss på er!

Vardagen är tillbaka...men vad gör det?

Jaha då var man tillbaka efter en fantastisk weekend i London.
Det bästa födelsedagspresenten ever! Men man känner att tre heldagar i en storstad knappt räcker till... Man skulle vilja hinna så mycket mer.
Ändå kan jag känna att London tarmen blev ganska mättad ändå. Shopping, sevärdheter, Gaucho-grill, musical, fotboll och en hel del fest...
Med pundet lägre än på många år var det svårt att hålla i plånboken. Det blev en hel del inhandlat(känner dock att jag skulle köpt mer och fler av allt...) så väskan var tung vid incheckning för hemresan.

I fredags, på  min födelsedag, hade Daniel bokat bord på Gaucho. En Argentinsk restaurang som hade grymt gott kött...mmm!
Och efter middagen rumlade vi vidare mot musical...Chicago! Woho! Äntligen fick jag se min efterlängtade musical! Den föll även herrn i smaken;)
Och på lördagen var det Daniels dag. Då väntade fotboll på Emirates Stadium...Arsenal-Birmingham. Grymt! Fantastiskt att få se engelsk fotboll på riktigt! Sen att det i övrigt var ett väldigt händelserikt besök med skumma biljett köp, kameraövervakning och vakter gör det hela mycket mer intressant:)

Jag är så lyckligt lottad och jag känner fortfarande pirr i magen fast att jag varit hemma i tre dagar.
Det här kommer jag leva på ett bra tag:)


Morgon tröttisar i klassisk "på väg"- bild.
Snygging vid klassisk telefonkiosk.


ett av mina shoppingfynd!


Natt rummel...

Fler bilder finns på Facebook mina vänner...

Puss på er! Kärlek till alla!


"Jag är en cykelslang och du är min lagningslapp"Japp då var man färdigjobbad för den här veckan. Känns som att jag lyckades knyta ihop säcken även idag och lämna över en avdelning under kontroll till min kära kollega.
Skönt!
På schemat nu står det tvätt, städning och tillpiffning...Det blir en tidig avfärd imorgon så det kan vara gött att  inte styra allt för mycket då.

Har fortfarande inte fattat att det bär av till London imorgon. Helt sinnsyk... Det ska bara bli så roligt.
Längtar längtar längtar!
Hittade en helt bunt med guideböcker och kartor som jag tänkte gräva ner mig i ikväll. Kan ju faktiskt vara bra att vara lite förberedd även om Daniel styrt upp det mesta. Such a Gentleman! 

Nu måste jag feja vidare här hemma!
                                                                                                  Chingeling!


Jag har blivit lurad.

Ha ha! Gud vad jag är lyckligt lottad!
Daniel har helt utan min vetskap planerat den bästa födelsedagen ever till mig. På torsdag morgon flyger vi till LONDON! Yey! Allt är bokat, reserverat, fixat och växlat...jag kan bara åka med.
Grymt! kunde aldrig drömma om att jag skulle få detta i födelsedags present...
Han är bra underbar min älskade♥


Parentes.Mycket har hänt sedan sist jag skrev och bilder och andra updates kommer . Håll ut!
nu kommer det bara en mycket rolig parentes...
Jag kommer ihåg en mycket rolig sak som  vår musiklärare berättade på gymnasiet. Historien om Florence Foster Jenkins. En rik överklasskvinna som absolut inte kunde sjunga. Men eftersom hon var ganska kapitalstark lyckades hon i alla fall genomdriva både föreställningar och skivinspelningar.
Hon var fullkomligt övertygad om sin storhet.
"...Hennes spontana intonationsteknik, oväntade tonartsbyten och pulsbefriad rytm i kombination med ekvilibristisk uppvisning av höga toner, som enbart i undantagsfall sammanföll med originalnotbilden, kom inte att överträffas av senare sångargenerationer, inklusive de som har skolats av karaokekulturen.Jag har alltid varit sjukt fascinerad av hennes tondövhet och har sedan jag hörde hennes namn haft en lapp i plånboken så jag absolut inte ska glömma bort henne:) 
Det sjukaste är att jag och Sofia pratade om henne igår och nu när jag satte på TV satt Loa Falkman och pratade om en föreställning (obesvarad kärlek) som har gör tillsammans med Babben och som handlar om Florence. 
Kanske är det något för mig?

Lyssna och njut(???)...


Jaha då var man fast...

Jag som sa att jag aldrig aldrig aldrig i h*lv*t* skulle gå med i Farmville...
Och nu sitter jag här och längtar till jag kommer hem från jobbet för att få skörda mina nyodlade pumpor.
Herregud!

RSS 2.0
Test