Valborg!

Äntligen helg! och jag kan knappt fatta att det är Valborg redan. Snart sommar och min bror fyller 23...sjukt! Känns som vi fortfarande är små...jag är 26 och han 23...det går inte riktigt ihop. Men så är livet;)
Ikväll väntas grillning i Tallboda, det ska bli riktigt trevligt!
Vad som också är trevligt är att jag är ledig i helgen! Thank god!
Har fått återse en kär vän som inte besökt mig sedan i julas...RYGGSKOTTET har återvänt!
Det verkligen suger rejält och jag är verkligen tacksam att jag klarade dagen på jobbet. Tur i oturen på jobbet idag var dock att varorna vi beställt inte kom förren jag gått hem så jag behövde inte plocka onödigt mycket varor och det tror jag räddade ryggen lite...

En vecka kvar till Lady Gaga och Helena har också hakat på vårt glada galna gäng och det kommer bli sjukt kul!
Wihoo!
Fröken Lii...det är jag det.

Titta in på min målar blogg!
Där hittar ni mina tavlor och ibland lite annat skräp...Ha överseende med att den inte är riktigt klar:)
Här hittar ni Fröken Liis galleri...

Len som en babyrumpa...


Handlade lite grejer på Lush idag för första gången någonsin...Och jag kan säga att jag är mycket nöjd. Ansiktet blev verkligen ett babyface, precis som tvålen heter. Härligt!

I övrigt har det varit en riktig toppen dag!
Först fika med Emmi och lite catching up, vilket verkligen behövdes:)
Det var ett bra tag sen sist, och gumman...vi tar och hälsar på målaren en dag och bokar en tid till dig;)
Och efter det blev det lite mer fika (min känsliga mage har fått alldeles för mycket kaffe idag...) Herr Jigander och jag behövde lite pokuleringstid eftersom jag varit hemma från jobbet i typ en vecka. Måste uppdatera mig nu när jag ska jobba imorgon. Man vill ju inte komma tillbaka helt nollställd...

Any who...nu återstår att se om det blir ännu en förlängning i hockeyn, och sedan blir det mys i soffan framför en bra film. Mitt liv är bra gött trots allt!

Ciao!

Sneak peak...

Här kommer en liten tjuvtitt på min nya blogg...Fröken Lii's galleri.
Här kommer det inom kort (...så fort min dator är på topp igen) dyka upp framför allt tavlor men också annat som jag tycker om:)


Hundra år senare...

Gud vad jag har slarvat med mitt bloggande och uppdateringar överlag. Inte för att det kanske är jätte intressant , men lite kul är det ändå.
Hur som helst så har det varit lite mycket jobb, trasiga datorer och mobilkameror på vift...vilket gjort det svårt att uppdatera bloggen i tid och otid som sig bör. Men jag ska försöka att skärpa mig.

Nu sitter jag i alla fall ute i Skebo och har precis vaknat upp och insett att; Biff Wellington är den bästa medicinen mot magkatarr...
Det var nog bland det absolut godaste jag har ätit!
LOVE IT!
Så att efter inte ätit mer än 3 cheeseburgare på 36 timmar, trycker jag igårkväll en nyårs meny och hela magproblemet är löst. Ett mirakel har skett!

Anyway. Nu ska jag ta tag i dagen. Lite friskluft och frukost så kommer jag vara på topp.


Daniel har köpt en ny plånbok...RSS 2.0
Test