Ett snabbt HEJ...

Hur härligt kan det bli egentligen...Att efter en ack så tung dag på jobbet, sluta 12.00 för att sedan bege sig hemåt med enda målet att sola på balkongen?
Det kan nog inte bli så mycket bättre. Drömmer mig bort till semestern och semestrar som varit och tycker att man egentligen borde vara ledig. ALLTID.
Då skulle det såklart kanske inte uppskattas lika mycket. Men vem vill göra något mindre roligt bara för att det ska bli lite roligare sen? Nu ska jag sitta och riktigt tråka ut mig så kanske livet bli lite roligare efter det(?)
Nae det luktar feltänk.

Så...Vissa förändringar kan tänkas ske...
Vilken tur att jag har Daniel vid min sida. Han är best of the best!
När livet känns riktigt pissigt orkar han med GnällJenny och lyckas oftas muntra upp mig. Lucky me!

Så nu ska jag återgå till semesterdrömmar och en varm balkong och kanske lyckas bestämma vad som ska stå på bodet när min man kommer hem:)


Balkongprojektet...

Nu börjar det faktiskt likna något på balkongen. Ska bara få in lite möbler med möjlighet till förvaring av krukor och annat balkongpyssel. Och så lite grymma kuddar och lite annat fint som krävs för att få till den perfekta champagnehörnan...
Längtar till alla slingriga växter växer upp och skapar den där perfekta ombonade känslan...

Bilder kommer när jag är klar:)


Fresh air...

Är ute i Banket en sväng och umgås med mamma och Oliver. Sjukt skönt att sitta ute och dricka kaffe och lyssna på åskan som rullar in. Det finns sämre sätt att tillbringa lediga dagar på...
Ser inte så mycket fram emot helgen dock. Grymt opeppad på att jobba helg efter att ha varit ledig tre helger i rad.
Men jag antar att det bara är att bita ihop, och tänka på de två fantastiskt roliga helgerna som har varit...

Så är det bara...


Härligast av allt är att sommaren närmar sig med stormsteg och med det;...sol och bad, semester, kalas, uteserveringar...Bästa bästa!
Hoppas även på lite glada nyheter inom kort...hoppas hoppas hoppas!!

On and on...

Ny vecka. Ännu en grym helg i bagaget...så himla roligt man kan ha utan att egentligen göra nånting!
Tackar så mycket för en härlig helg och för mina fin vänner.
Ni är best of the best:)
Alltid  lika udda kvällar:)  The tip of the weekend är dock...mer mat till Jenny. Annars vet man aldrig var det slutar.


Söndagen ägnades åt Leos promenader och soffhäng...och många långa filmer:)
Kors i taket är dock att både Leo och Isso gjorde mig sällskap i soffan. Kanske Isso tillslut insett att Leo bara är stor och inte ett dugg farlig?


Give it to me! C'mon!...

Är det inte det ena så är det andra (...sa pigan när hon blödde näsblod...)
Fan vad trött jag är på min kropp och hur det bara sätter sig på tvären hela tiden. Vad är det den vill säga till mig?
Tisdag...tappad röst och hosta
Onsdag...kristallsjukan och yrsel...
Torsdag...samma som onsdag.
Fredag...Snorattack och nysningar. Klassisk snuva.
Lördag...samma som fredag.

Vad sen?
Kanske det är dags för en drastisk förändring i mitt liv...Det kanske är något stort på gång!?

Ser i vilket fall fram emot en riktig helkväll med bästaste Lisa, Malin och Christian!
Man måste unna sig något riktigt roligt när man nu är gräsänka för en helg:) ...måste dock medge att det är väldigt tomt i stora sängen här hemma...
Men nu, innan kvällen går av stapeln, ska jag ägna mig åt lite balkonghäng i solen, som äntligen valt att gästa lilla Sverige! Efterlängtad, javisst!En riktig älsklingslåt!...men det var längesedan.


Suck...

Fan vad jag blir irriterad på att jag är sjuk på olika sätt hela tiden. Är det inte det ena så är det det andra...Skit alltså!
Igår fick jag gå från jobbet med konstaterandet att jag har drabbats av kristallsjukan. Det suger verkligen. En godartad rubbning av balansen. Det känns ungefär som att man är aspackad och alldeles snurrig i huvudet, bortsett från att du inte har ett dugg roligt!
Så det var bara att krypa ner i sängen resten av dagen.
Svaret på frågan om hur länge det kan sitta i, sa tjejen på sjukvårdupplysningen att det kan hålla i sig i flera veckor(!!) Jätte roligt!
Dock inte så intensivt hela tiden men ändå...
Idag har det i alla fall känts lite bättre. Har grejjat lite med bloggar och annat och målat en tavla:)

Att måla gör mig både lite gladare och piggare!Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen men det blir säkert en tavla till... Det känns som man ska passa på när man har ångan uppe!

På återseeende!

helghelghelgen!

Nu är en helt galen, fantastik, rolig och minnesvärd helg till ända.
Sorgligt på ett sätt, men det är kanske bäst att sluta när man har som roligast...En fantastisk helg som började i Solna med en riktigt smarrig middag hemma hos Sofias bror och hans tjej. Super gulliga och jätte snälla som ställde upp, bjöd på middag och tog hand om oss.
Sedan begav vi oss mot Globen och LADY GAGA!
Det är bland det bästa jag sett. Jag är verkligen sjuk nöjd och skulle gärna gått på lördagens spelning också!Utöver Lady Gaga var det en riktigt super helg!
Efter Lady Gaga begav vi oss till Ambassadeur, för en riktigt rolig kväll...många udda karaktärer. Solidaritet är ledordet och gulliga äro vi från staden Östergötland.Lördagen var en riktigt slö dag och vi var sjukt opeppade på det mesta och hade helst av allt velat ligga hemma och slöa hela kvällen.
Men ajaj...man ska inte underskatta vår törst och hur grymt roligt det kan bli när man är som mest opeppad...Så från att ha suttit och lipat till Marley and me till att två timmar senare vara superpeppad och på väg till Collage.
Lördagen var nog det mest roliga kvällen på väldigt länge...Från noll till hundra och vidare till morgonen:)
Sjukt kul!

Svårt att sammanfatta en så grym helg i ett inlägg så jag tror att jag ska sluta försöka precis här och se till att få upp lite bilder;)Tack alla kära inblandade, för att ni förgyllt min helg!♥RSS 2.0
Test