Åter till verkligenheten.

Söndag.
Imorgon är det jobbet som gäller igen. Varför tar helgerna slut så jäkla fort?
Hade en sjukt kul kväll igår och käkade smarriga räkor, drack gott vin och hängde med de bästa tjejerna i stan! Sen kryddade vi kvällen med bästa Mia Skäringer. Hon är helt fantastisk!
Dock var inte föreställningen så galet tokrolig som Mia och Klara brukar vara, men mycket tänkvärt och det bästa av allt var när vi fick höra hennes spröda sångröst. Mycket bra!

I övrigt känns det som den ementionella geggan är någorlunda sorterad i sina prickiga burkar i min walk-in-closet med basplagg som passar till allt...

Lördag...

Trist när man inser att allt inte är som man trott. Det skulle vara skönt om livet var lika enkelt som rosa nagellack och spearmint-tuggummi. Misstänksammheten äter upp mig inifrån och gör mig till en riktigt rutten liten skit.


Ikväll ska det i alla fall bli grymt roligt att träfffa tjejerna och dricka vin och äta räkor. Myspys och kvalitetstid på hög nivå. Och framåt kvällen är det dags för lite underhållning från  Mia Skäringer. Min egen husgud!
Kika gärna in på hennes blogg!


Aahhh... ålahue! jag föll i brunn!

Mycket har hänt den senaste tiden och det känns verkligen som att livet ibland väljer att pissa rakt på dig. Just nu håller jag på att ägna mig åt att krypa upp ur de djupaste av hål och hoppas att allt där uppe kommer att se ut precis som de gjorde när jag föll ner.RSS 2.0
Test