Golden gaytimes and the girl with the strapless dress...

Casino i sondags. Slutade plus $160 i reskassan... passar mig perfekt! Lyckades helt ovetande kamma hem en vinst pa rouletten. Hade precis kommit fram till bordet och ville slanga in ett bet innan det var for sent. La dessvarre inte numrena pa minnet och nar kulan stannade pa nummer 23 var det ingen som ville kannas vid att de vunnit. Jag ,misstankte att det kunde vara jag men ville inte verka girig...forsynt som jag ar...:)
Sakerhetspersonalen kollade in overvakningskameran och ja det var; the girl in the blue strapless dress som hade kammat in en vinst pa $200...
Vi har aven hunnit med en svang till Byron Bay. En gammal hippie stad med en superfin fyr och Australiens ostligaste punkt. Finns inte sa mycket mer att saga an att det var otroligt vackert.
Kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder just nu. Kommer foton pa allt imorgon eller lordag...sa hall ut!
Idag har jag klappat en koala och en hel dros med kangurur...saaa sota!
Vi tog bussen till Curambin, en lite djurpark straxt utanfor Surfers. Hur haftigt som helst. Koalor, tradkangurur, lorikiter, ormar och en hel del andra djur. Toppen kul att se.
Men man kanner ganska snart att tre veckor ar pa tok for lite tid for att hinna med en brakdel av det man skulle vilja. Ett ar skulle vara battre. Vi hinner varken dyka eller se outbacken pa den korta tid vi ar har. Men vi gor sa gott vi kan for att maximera tiden.
Otroligt harligt att fa vara i varmen och njuta lite av det. Det har ju blivit lite av en bristvara i Sverige. Trist...
Men men... maste kila till bottleshopen innan den stanger. Ikvall ar det utgang som galler. Har varit lugnt pa den fronten for ovrigt. Forutom i tisdags...Bilder kommer:) jag lovar!
Sa ha det gott sa lange mina kara
Puss!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh gummen det låter som ni har det toppen! I miss you för övrigt. Ta vara på den goda solen nu. Puss o kram

2008-02-28 @ 10:44:00
URL: http://tajolina.blogg.se
Postat av: D

Var försiktig där nere its a land of convics U know...Ingen alkohol?hmmm låter som en skottskärra salt där..och ingen censur på bilderna! puss

2008-02-28 @ 17:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test