Mitt nya vackra jag.

Fredagsmys!
Tänkte att jag skulle ha en riktigt lugn kväll i min ensamhet och bara ha det gott, men det är inte så himla lätt...
Äter som sagt hellre gröt tillsammans eller oxfilé ensam. Min älskade mr D är i Oslo och jobbar så gräsänkan får klara sig själv...


Ska väl gå det med...jag har ju mr Grill och fröken Holiday att hänga med:)
Höll precis på att glömma den verkliga anledningen till inlägget.
Äntligen har jag dragit igång på nytt med en syssla jag brinner för. (Det är inte för inte som jag kallas för fröken smörj...)
Mitt favoritmärke inom kategorin hudvård är helt klart Mary Kay!
Och det har den bästa möjligheten man kan tänka sig att få både använda och dela med sig av dess härliga produkter! Nu är jag alltså tillbaka på banan som hudvårdskonsult och inbokandet av hudvårdsklasser är i full gång.

Så är du sugen att få prova på fantastiska produkter i mysig miljö tillsammans med dina vänner så slår du mig en signal direkt.
Eller du kanske är sugen på att skapa en ny karriär, ha ett extra jobba med god förtjänst eller bara ägna dig åt något du gillar och få till en guldkant i livet?


Som jag sa; jag är bara ett samtal eller mail bort!

Adios amigos! och trevlig fredag!

Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar...


Min livskamrat Daniel är det mest flinka och driftiga människa jag vet, och jag kan inte nog säga hur stolt jag är över han och Björn och bedriften med I LOVE FIKA!
Briljant idé som träffat rakt i kaffeälskarnas hjärtan!

Titta in på länken ovan och följ I LOVE FIKAs framfart i landet och alla de roliga och spännande uppdrag de har på agendan!Är du en glad, sprallig och drifig person som söker ett roligt fartfyllt arbete? Tveka inte att höra av dig till Daniel eller Björn på ILOVE FIKA!
Gå in på ilovefika.se!

Alla älskar fika!
Kaffe och Kärlek till folket!

Hutlöst med styckpris citroner!


Puh...Förkyld och stukad fot. Jag känner mig extra liten och tycker lite extra synd om mig själv. Men bara en gnutta just nu.
Sjukt bra dag på jobbet. Trodde det ett tag skulle gå åt skogen eftersom vi konstant är underbemannade, men tack vare underbara och flinka kollegor rådde vi hem dagen trots allt.

Dagens skratt kom efter att en arg äldre herre förfasat sig över det faktum att vi har styck pris på vissa grönsaker och den oro och besvikelse han kände över att inte kunna hinna först till disken för att kunna plocka de största och finaste citronerna och därför få det absolut bästa kilopriset...

I-landsproblem...

Välkommen tillbaka till bloggen mig själv!

RSS 2.0
Test