LEDIG!

Äntligen! som jag har längtat. Igår var jag så trött och snorig att jag trodde inte ens jag skulle orka cykla hem från jobbet. Ush! Men nu känns det mycket bättre. Piggare, gladare och laddad för storstädning.
Imorgon smäller det! Jättekalas hemma hos oss, det ska bli så roligt! Släkt och och nära o kära, god mat och dryck och förhoppningsvis en härlig vårsol som skiner på oss:)
Vad som skulle vara bara en "liten inflyttningsfest" är numera ett riktigt brakkalas.
Så idag är det  min tur att dra mitt strå till stacken och städa lite. Igår var D ledig och då fick han ta på sig tvättansvaret så nu är i alla fall alla kläder rena:)
Och nu är det alltså min tur att slutföra förberedelserna...nästa i alla fall. Imorgon förmiddag kommer borden och bänkarna som någon vänlig själ får hjälpa oss med att ta emot. Any one?

Nu ska jag i alla fall ta och äta lite frukost.
Magen skriker och det är faktiskt dags att dra igång städninen på allvar.

Lite pics från i tordags bara...








Nu är det frukost:)
Hoppas ni får en skön dag i solen för det ska jag ha!

I´m back...

jaha då var man tillbaka efter ett kortare uppehåll. Men faktum är att det inte funnits varken tid eller ork. Ledsen...
Hur som helst har det varit hyfsat händelserika dagar som passerat och jag tycker att det varit en ok helg trots långa arbetsdagar.
Torsdagen blev riktigt lyckad efter att vi tjejer slutit upp hemma hos Sofia och laddat lite inför invigningen av Sliver. Känns verkligen roligt att det händer något nytt.
Any who...hela kvällen var i riktigt jenny-sofia-alex-anna- anda och kunde bara sluta på ett sätt...men icke. Jenny pallrade sig hemåt runt midnatt. Otroligt oväntat. Otroligt moget och eftertänksamt gjort. Jobb väntade dagen därpå och man vill inte rulla in som ett vrak.
Kvällen var i alla fall riktigt lyckad och kantades av goda drinkar och möten med gamla kändisar som man saknat. En lyckad tillställning på alla sätt och vis...

Tyvärr har datorn blivit knäpp så bilder uteblir. Just nu i alla fall...


Hej



Tackar...



Världens gulligaste gör sig även väldigt bra på bild.

Annars inget nytt under solen. Trippar på som vanligt och inväntar morgondagens galej.
Vi får se vad dagen har att erbjuda oss...

Annars: Jobb, jobb, jobb och åter jobb. Det känns faktiskt riktigt bra att gå mot jobbhelg. Vi ligger verkligen i fas vilket bådar gott.
Annars?
Prima och tiptop hela dagen!

Hej hej!


Walk a mile in my shoes

Japp nu ska här motioneras. Iförrgår gick jag en runda i femmans spår. det var både vackert och härligt. Frisk luft och marken täckt av vitsippor. Dessutom mår man ju som en prinsessa efter en powerwalk-vända.
Trött i kroppen men ändå fylld av energi. Idag är det dock inte lika vackert väder som då men det får allt duga.
Hoppas dock att det spricker upp under dagen så man kan få lite sol på sin lediga dag:)


Ha en bra dag mina vänner!


Goda nyheter

Söndag och vi vaknade klocka sju i morse. Det är ca en gång per århundrade detta sker. Men jag antar att vi helt enkelt var utvilade. Vi hade båda en otroligt lugn kväll igår så det var väl helt enkelt så att vi var utvilade.
Skönt. Det är bra för oss.

Solisarna som jag trodde att jag tappat bort är numera återfunna och i användbart skick. Yes! Däremot är mobilen fortfarande obrukbar. En glad nyhet är dock att jag lyckade få fram bilderna vi tagit i fredags. Kanske inte världens bästa men vad fasen, det får duga.

Nu ska jag återgå till lunch och god bok på balkong. D ska iväg och spela fotboll. Riktigt skönt när det är så vackert väder.

 

Ett riktigt vårtecken...:)


One down...

how many to go?
Fan det var första paret. Igår blev glassen utbytt mot utekväll, vilket i sintur resulterade i oföutsedda utgifter, rosé på nya skorna, första paret borttappade paret solglasögon och märkliga stockholmare.
En helkväll kan man säga.
Just det! jag glömde nästan bort...mobilen är paj, helt j*vla sabbad.
Hur kan det komma sig att detta ideligen drabbar mig? Kan det vara så att jag har problem att lära mig av mina egna misstag? Troligtvis.
Därför kommer det bli lite skralt med den bildliga updateringen. Jäkligt trist med tanke på att det kommer vara vackert väder ett par daga och det kommer missas en del genuint fina tillfällen för fotografering.
Men ibland skiter det sig helt enkelt och just nu är jag lite bitter och ångerfull. Om man bara kunde skitit i att åka in till stan igår, då hade jag haft rena skor, hel mobil och ett par schyssta brillor. Men gjort är gjort och jag kan definitivt inte sticka under stolen att jag hade en jäkligt rolig kväll igår:)

Tack och hej!
undertecknad...

Second best.





*insåg igår att min älskade parfym finns i petit storlek. Yey!

Tragik i mitt liv!

Min älskade parfym är slut...
Dags att inhandla en ny. EXAKT likadan! Har nog aldrig haft en bättre doft.
"vred" ur den sista droppen förra helgen och nu är den verkligen slut.



Well, det är inget att gråta över.

I överigt har dagen varit kanon trots lång dag på jobbet. Känner verkligen att jag sovit gott de senaste dagarna och verkligen blivit utvilad. Skönt att vakna på morgonen och verkligen känna sig i fas. Det är inte varje dag det känns helt ok när klockan ringer runt fem.
Det är bara att njuta. Dessutom ska jag vara ledig i helgen och ser verkligen fram emot det. Hoppas och håller tummarna att det kommer vara så fint väder som det varit de senaste dagarna.

Nu är det dags för lite skönhetssömn!

Natti natt!

Ett glas rött?

Varför inte? Hade inte tänkt att jag skulle idag men efter att ha mött upp Sofia och Alex på stan, och efter lite efterlängtad shopping, blev det ett glas vitt på Storan. Det är så förbaskat gott så det var svårt att låta bli i det vackra vädret:)
Nya dojjor och lite annat och mina kära vänner i solen. Kan det bli bättre?
sen svischade min älskling förbi i full hast med att fixa lite grejer från sina "lista" på saker att göra. Väl färdig slog ha sig ner hos oss, mys pys...
Och på förslag av D blev det nu middag hemma hos oss. Kyckling och ris och ett glas rött. Inte dumt alls. Dessutom är vi så bortskämda att vi fick lite ostar och annat mumsigt att gotta oss i.
Jag är bra lyckligt lottad:)
Älskar dig♥





Närmare trettio än tjugo...

Idag känner jag mig som en liten lönnfet kärring.
Det är inte kul att vakna med den känslan i magen. Medges ej på kortet och rumpan dallrar som brylépudding.
Ja ja, jag antar att det bara är att gaska upp sig. Jag har sett dessa dagar förut och det är bara att rida ut stormen.

Helgen har i alla fall varit bra. Solenstrålar och jag har mått riktigt bra. Långfredagen tillbringades hemma hos mamma och påskafton hemma hos D´s familj. Två alldeles underbara familjer. Snacka om tur där! Det är inte alla som ser fram emot familjehögtider...

Nu ska jag ta och äta min gröt, som förövrigt är en del i min nya panik-diet, och invänta mamma. Fika på stan awaits:)
Ingen bakelse.






En bra låt för att försöka tjuvkoppla en bra dag...

Lååååååångfredag...

hoppas jag verkligen att det blir. Med det här underbara vädret skulle dagen kunna vara hur lång som helst!
Nu ska jag äta frukost sen ska jag bege mig ut i solen och tänker stanna där.

Igår blev det en fika med Kristin. Det var inte igår och det var verkligen roligt att träffa henne. Ibland behöver man bara prata av sig och uppdatera sig. Speciellt när man ses så sällan som vi:)
Vin och lite plockmat på Storan var inte helt fel heller...
Tack för en toppen kväll!



Well, nu ska jag äta klart...
Hej hej!

Deklaration of independence

Deklaration. En hel vetenskap. För första gången i mitt liv har jag inte bara kunnat skicka in mitt godkännande, utan faktiskat varit tvungen att fylla i bilagor och göra tillägg...
Känns vuxet.
Känns bra.

Som vanligt när jag är ledig och sett fram emot att få sola mig lite i vårsolen på balkongen, gömmer sig solen bakom envist gråa tjocka moln.
Fasen! jäkligt trist. Men jag har ju en god bok som jag kan götta mig med...

Nu ska jag ta och slänga in en kladdkaka i ugnen. M m m! Tänkte till och med göra mig till och göra lite  dulce de leche och lägga ovan på. Det är nog det godaste jag vet:)



Smarrigast av all vore om man kunde få fatt i churros också. Det är typ som våfflor fast som pinnar, med kanel och socker...M m m..

Well well...egentligen borde jag bege mig till gymet och inte sitta och drömma om sötsaker, men jag har ingen lust över huvudtaget.
Så jag tänker inte gå dit.
Karaktären får stiga åt sidan. Eller rättare sagt så kvar där den alltid har stått.

Hej hej!

Välkommen till världen lilla Elliot!

Min kära vän Annie blev mamma i lördags:)
Jätte grattis lilla familjen och jag önskar er all lycka!


Sköna dag

Äntligen är jag på topp igen. Kände mig lite hängig och som om jag skulle vilja amputera bort hela kroppen i söndags och kände mig hängig även måndag, så det fick bli en sjukdag för mig. Vet inte vad som hände, men i sön dags kändes det som febervärk i kroppen och det kan nog mycket möjligt varit det.
Inte kul alls, speciellt inte när man vet att det är mycket på jobbet innan påsk och man vill inte vara sjuk då.

Well well...nu mår jag kanon och känner att jag är på gång igen.
Dessutom känner man sig helt klart piggare när solen strålar emot en som den gjort ett par dagar. Fasen vad man känner att man har lidit brist på solljus under vinterhalvåret. Man kommer på sig själv med att gå och små le när man är ute och nynnandes på någon uddamelodi.
Det är bra härligt!

Nu vankas det snart middag och det ska bli riktigt gott. Mer hemlagat!


Sunny weather♥
Mer uteservering...

Våren är här!



Vårlök, Skilla och resten av våra vår vänner!

Talang (??) 2009

Hej å hå. Då var jag tillbaka och jag kan väl säga att det blev en ROLIG onsdag.
Det blev minst sagt mer än en fika på stan och väl hemma runt elva var jag minst sagt rund under fötterna, men det var det värt. Det blev en så himla rolig och oväntat kväll. Sofia och jag möttes upp runt två och käkade lunch efter det blev det en del shopping, inte för mig men väl för Fisen, och när vi senare slöt upp med Anna slog vi oss ner på Storan.
Just den dagen var det nog det bästa stället att sitta ute på, solen sken ändå fram till 18 och det var så varmt och skönt:)
Gott vin var det också...





Kvällen avslutades på Magnolia tillsammans med Min kära D som skulle äta middag. Och allt jag har att tillägga efter det  är LONG ISLAND!
Tack mina tokiga nära och kära för att ni ständigt förgyller min tillvaro!
♥ till er!

Ikväll är tokarna Anna och Sofia på afterwork. Jag som den lilla flitiga arbetsmyran som jag är stannade hemma. Ärligt talat så känner jag mig lite matt i pälsen och känner mer för att bara äta middag och tillbringa kvällen tillsammans med Harry Potter, gurka och dipp, och något mer smarrigt...
D är ute och snurrar med vänner och jag är hemma ensam. Ganska skönt om man får säga så...Ikväll ska jag bara vara jag och lillkatten Isso så klart.

Just nu surrar Talang 2009 i bakgrunden och jag vet inte riktigt vad jag tycker. Visst är det kul att folk är duktigt och tror på sig själva, men ibland blir det bara pinsamt.
Vi får väl se var det slutar...
Än så länge är det två bidrag som verkligen fallit mig i smaken. Återkommer om det:)

Ha en bra kväll alla vänner!

Viv la France!

Daytime-TV (Oprah...), nytvättat hår och frankrikes bidrag till Eurovision 2008 i bakgrunden...
Kan dagen börja bättre;)

Hur som helst ska jag lämna Fortet och ta en fika med Fisen och Anna..



Adios!

Guten morgen (...förmiddag)!

Ledig dag idag. Skönt! Fast allra skönast var det nog igår kväll då man visste att man var ledig idag:)
Mätt och belåten efter frukost tänkte jag nu bege mig ut i vår solen och njuta av det alldeles underbara vädret. Och i eftermiddag blir det fika med tjejerna...kanske man kan sitta ute om man hittar något ställe i lä?


Och som vanlig, varje vår när solen tittar fram och det känns nära fast långt till sommaren, vill jag bara kunna kasta av mig kläderna och känna solen värmande strålar...
Härligt! Idag är det bara en månad till maj som för mig är den första sommarmånaden, och då har jag och Daniel bott i vår lägenhet i ett år!
Gud vad tiden gått fort och vad sjuk mycket vi hunnit med!

Kärlek♥

Nu?                                                                            
Promenad i vårsolen!

Ciao Bellas!

RSS 2.0
Test