Lite corny...men så sant


...I hate the way your always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you makes me laugh.
Even worse when you make me cry.
I hate the way that you´re not around,
And the fact that you didn´t call.
But mostly I hate the way I dont hate you,
- Not even close,
not even a little bit,
not even at all...


solen är tillbaka!

Nu skiner solen! härligt!
Nu ska jag ut och springa!
Ha en bra dag!

                              image106

Hemma igen

Först möts man av det här...
Mamma och jag var ute och promenerade igår i trakterna kring Slaka och Aska och besökte minneslunden. Solen riktigt värmde och jag hade bara en tröja och väst på mig. Det vara jätte härligt!

image101

image102

image104

Och idag ser det ut så här....
Kändes inte så farligt när jag vaknade och tittade ut. Några snöflingor som singlade ner. Men det verkar inte vilja sluta så jag antar att jag får plocka fram jackan igen...:)
Det finns igent dåligt väder bara dåliga kläder.
image105

Nedräkning

Nu är det bara två hela dagar kvar...:( Lite trist, snart tillbaka i vardagen. Tre veckor går rackarns fort.
Men vi har verkligen haft det toppen. Veckorna innan vi kom hade det tydligen varit riktigt busväder med regn och rusk, så jag kan bara säga att vi hade tur. Solen har lyst de flesta utav våra dagar, och vi har hunnit med en del utflykter och partaj!

Idag har vi varit ute med båt och sett vilda delfiner, sköldpaddor och sjökor. Hur häftigt som helst! Vi åkte ut till Moreton Island och snorklade blad gamla vrak. Otroligt rikt djur liv, massor med färgglada fiskar och koraller. Och...jag såg två hajar!!! Hur häftigt som helst!
Man kan lugnt säga att jag kan åka hem och känna mig nöjd. Man tror knappt att det är sant när man ligger där och plaskar i vattnet. Det känns som man är i ett akvarium. Och nu har jag äntligen fått se sköldpaddor. När vi var i Honduras hade det varit orkan och vattnet var för grumligt för att man ska kunna se några större djur. Dock kan jag känna att jag kanske skulle passat på att dyka lite när jag var här. Men men... Så blev inte fallet. Fick ju min beskärda del av det marinalivet idag:)

Morgondagen skall tillbringas på stranden och bara ta det lugnt och njuta av att vi är lediga, för på söndag måste vi packa våra grejer och göra oss redo för att stiga på planet måndag förmiddag...
Ser inte fram emot ochh sitta och uggla på planet. Men nu har jag två bra böcker kvar att läasa så det går nog ingen nöd på mig!

Så... ha det gott så länge mina darlings!!!
PUSS!!!


RSS 2.0
Test