The Killers


The Killers

The Killers är klara för Hultsfred 09 och mitt festivalhjärta har åter satts i brand. Nu var det några år sedan jag var på festival och senaste i raden av festivaler var Reggae-festivalen i Uppsala. Och kanske är det så att jag har sett mig själv som färdig på den fronten, känt att det varit min tur att växa upp, men när jag satt och spanade på spellistorna över de band som är klara till Hultsfred 09 blev jag jättesugen.
The Killers är helt klart en favorit som jag väldigt gärna skulle vilja se live, sen att bla Lars Winnerbäck och Anna Ternheim kommer gör inte saken sämre.
Jag kanske ska ge mig på en endagsbiljett när det släpp senare i vår så jag i alla fall får dämpa mitt festivalsug en aning, för så vidare sugen på att tälta på en lerig åker är jag inte även om det har haft sin charm en gång i tiden:)



I can't stay...

Kommentarer
Postat av: Lilla Fröken

Åh vad bra att du mår fint. :) Tack, det var roligt att höra. Det gör mig glad att veta. Killers, Ternheim, Winnerbäck...ja det lät otroligt bra! Nästan så att jag själv blev sugen på att åka dit :)

2009-01-22 @ 21:45:25
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Sarah

ja bänka dig framför tv:n, har stora förhoppningar om popcirkus :)



Ja jag såg också det där, har velat sett The Killers väldigt länge nu! lite synd att det inte var en annan festival än just Hultsfred tycker jag, men om det kommer fler bra band så kan det vara värt att åka dit såklart! :)

2009-01-23 @ 19:20:28
URL: http://skentrevlig.blogg.se/
Postat av: Carro

Thea Killers är skit bra

2009-01-23 @ 22:50:58
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Anna

Dem är bra :)



Synd att demhar det i Juli bara :(

2009-01-24 @ 19:10:29
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Lina

åå kilelrs <3<3

2009-01-30 @ 19:22:41
URL: http://wiretowire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test